Discussió:Base de Dades sobre la Catalanofòbia (B.D.C.)

De Wiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Propostes de millora del wiki

Hola, ahir a la nit vaig intentar de crear unes plantilles que facilitessin la inserció de referències a peu de pàgina, per aquesta pàgina principal. M'he adonat d'alguns problemes:

  • La versió d'aquest wiki està totalment descatalogat (mireu baixades de mediawiki). En ser una versió tan antiga no permet de saber ni tan sols les extensions que hi han instal·lades. La nova versió proporciona un editor millorat.
  • Entenc que afegir i proporcionar la utilitat d'algunes extensions de mediawiki és potser a l'abast d'alguns editors avançats. Però el que està clar és que limita la possibilitat d'utilitzar les seves utilitats (en el meu cas m'adono que les plantilles que he creat -per inserció de referències a peu de pàgina- no funcionen). Entre aquestes extensions (anomenades Captcha) hi ha la que dificulta la inscripció automatitzada de falsos usuaris que resultin ser programes que utilitzin aquesta wiki com a plataforma per enviar propaganda (i us asseguro que no fa gens de gràcia trobar-se que des del teu web s'han creat pàgines-brossa i enviat milers de missatges).
  • Us pot ser d'ajuda (per no estendre'm): Notes d'instal·lació i gestió del wiki.

--Jmarchn (discussió) 08:00, 9 set 2016 (CEST)


Gràcies per les teves observacions Jmarchn. Mirarem de tindre-ho en compte! Per cert, he blocat algunes pàgines principals per evitar que es torni a produir un desgavell

--Admin (discussió) 01:15, 10 set 2016 (CEST)

Veig que aquesta pàgina de Discussió, aquest matí de dissabte, ja ha estat objecte d'un atac d'spam, i que he revertit. Recorda, Admin, que cal actualitzar el wiki, per compatibilitat i seguretat.--Jmarchn (discussió) 19:56, 10 set 2016 (CEST)
Una possibilitat, a més que hi ha (i que seria el recomanable), és que només puguin modificar, les pàgines no blocades del wiki, aquells usuaris que s'hagin registrat i identificat, modificant el LocalSettings.php, tal com s'indica en el segon d'aquests exemples. --Jmarchn (discussió) 10:30, 11 set 2016 (CEST)

Una còpia casolana, pàgina per pàgina, ja està feta!


Prenc nota, ja he avisat a l'informàtic de la casa. Gràcies --Admin (discussió) 10:32, 11 set 2016 (CEST)

IMPORTANT: Per seguretat i per si falla maintenance/update.php (recordem que per la versió actual instal·lada ja no hi ha suport) en actualitzar la base de dades a la nova versió, abans d'instal·lar la nova versió i en no haver-hi gaires pàgines: Seria una opció prudent fer una còpia en format text de totes les pàgines del wiki (no cal les que jo vaig crear de plantilles ja que ja existeixen a la viquipèdia, d'on les vaig copiar). --Jmarchn (discussió) 12:28, 12 set 2016 (CEST)

Bones notícies! Com veieu, la wiki ja ha estat actualitzada a l'última versió, també s'han tingut en compte les característiques de funcionament que ens vareu dir. Gràcies Jmarchn per les teus consells. Restem a disposició. --Admin (discussió) 12:47, 14 set 2016 (CEST)

No és veritat, ho heu actualitzat a la versió de fa més d'un any, i ni tan sols s'han instal·lat les extensions que porta per defecte la instal·lació. Només per exemple vegeu Especial:Versió i Especial:Versió d'una wiki meva. --Jmarchn (discussió) 22:12, 15 set 2016 (CEST)

Vaja, això és el que em va dir el tècnic. Simplement us ho vaig transmetre. Li faré saber. --Admin (discussió) 11:55, 16 set 2016 (CEST)

Digues-li que es llegeixi el que he escrit més amunt amb els enllaços pertinents. Pot posar-se amb contacte amb mi. --Jmarchn (discussió) 22:15, 16 set 2016 (CEST)

Encara no m'han contestat. Crec que estan esperant que el Director torni de les seves vacances per a donar-me una resposta.

--Admin (discussió) 10:11, 20 set 2016 (CEST)