Usuari Discussió:Admin

De Wiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Hola!.

 • És patró (de fet, seria més correcte parla d'una mateixa plantilla) i no padró.
 • De la teva pàgina d'usuari:
  • Ha de parlar de tu (per exemple: qui ets i/o d'on ets i/o on vius, etc.), mira qualsevol pàgina d'usuari de la Viquipèdia.
  • El contingut actual l'hauries de moure a on ha de ser: a Com notificar casos nous?.
 • Em sembla molt bé que hagis blocat algunes de les pàgines. Però podries indicar (al final de la pàgina blocada) que Per a qualsevol modificació d'aquesta pàgina podeu escriure la proposta en el full Discussió.
 • Com hauràs pogut veure escrivint en la pàgina de discussió rebràs una notificació de que algú et vol dir quelcom. Altrament pot passar per alt. A la viquipèdia s'utilitzen plantilles específiques d'avís a un usuari (el {{ping}} o Resposta a).

--Jmarchn (discussió) 10:20, 10 set 2016 (CEST)

Penjar fotos

Hola!

 1. No me'n cansaré de dir que primer de tot heu d'actualitzar el wiki (compte! que heu de fer còpia de seguretat de la base de dades que conté totes les pàgines del wiki).
 2. Aquestes noves versions del wiki permet instal·lar sistemes sofisticats de càrrega d'imatges, com el que s'utilitza a Commons. Això és de la mà d'una extensió anomenada UploadWizard (que és el que jo faig servir a Saniwiki i és el que s'utilitza a la Viquipèdia). Però, per defecte, ja en du unes senzilles rutines de càrrega d'imatges.
 3. Molt interessant preveure la possibilitat de carregar directament imatges de Commons (això ja està anotat a Notes d'instal·lació i gestió del wiki: Imatges). I seria bo sempre carregar primer les imatges a Commons!!!. Recordant les restriccions de Creative referent a les imatges allà desades. Així és com està carregada la primera imatge de la següent pàgina de la Introducció de la Guia de l'Obesitat.

--Jmarchn (discussió) 22:23, 11 set 2016 (CEST)

Gràcies Jmarchn, ja he informat de la demanda de l'extensió anomenada UploadWizard així com de les demés. --Admin (discussió) 13:06, 12 set 2016 (CEST)