Discussió:Base de Dades sobre la Catalanofòbia (B.D.C.): Diferència entre les revisions

De Wiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
m
Línia 14: Línia 14:
 
: Veig que aquesta pàgina de Discussió, aquest matí de dissabte, ja ha estat objecte d'un atac d'spam, i que he revertit. Recorda, [[Usuari:Admin|Admin]], que cal actualitzar el wiki, per compatibilitat i seguretat.--[[Usuari:Jmarchn|Jmarchn]] ([[Usuari Discussió:Jmarchn|discussió]]) 19:56, 10 set 2016 (CEST)
 
: Veig que aquesta pàgina de Discussió, aquest matí de dissabte, ja ha estat objecte d'un atac d'spam, i que he revertit. Recorda, [[Usuari:Admin|Admin]], que cal actualitzar el wiki, per compatibilitat i seguretat.--[[Usuari:Jmarchn|Jmarchn]] ([[Usuari Discussió:Jmarchn|discussió]]) 19:56, 10 set 2016 (CEST)
  
:Una possibilitat, a més que hi ha (i que seria el recomanable), és que només puguin modificar, les pàgines no blocades del wiki, aquells usuaris que s'hagin registrat i identificat, modificant el <code>LocalSettings.php</code>, tal com s'indica en el segon d'[[mediawikiwiki:Manual:User_rights#Examples|aquests exemples]]. --[[Especial:Contribucions/127.0.0.1|127.0.0.1]] 10:29, 11 set 2016 (CEST)
+
:Una possibilitat, a més que hi ha (i que seria el recomanable), és que només puguin modificar, les pàgines no blocades del wiki, aquells usuaris que s'hagin registrat i identificat, modificant el <code>LocalSettings.php</code>, tal com s'indica en el segon d'[[mediawikiwiki:Manual:User_rights#Examples|aquests exemples]]. --[[Usuari:Jmarchn|Jmarchn]] ([[Usuari Discussió:Jmarchn|discussió]]) 10:30, 11 set 2016 (CEST)

Revisió de 10:30, 11 set 2016

Propostes de millora del wiki

Hola, ahir a la nit vaig intentar de crear unes plantilles que facilitessin la inserció de referències a peu de pàgina, per aquesta pàgina principal. M'he adonat d'alguns problemes:

  • La versió d'aquest wiki està totalment descatalogat (mireu baixades de mediawiki). En ser una versió tan antiga no permet de saber ni tan sols les extensions que hi han instal·lades. La nova versió proporciona un editor millorat.
  • Entenc que afegir i proporcionar la utilitat d'algunes extensions de mediawiki és potser a l'abast d'alguns editors avançats. Però el que està clar és que limita la possibilitat d'utilitzar les seves utilitats (en el meu cas m'adono que les plantilles que he creat -per inserció de referències a peu de pàgina- no funcionen). Entre aquestes extensions (anomenades Captcha) hi ha la que dificulta la inscripció automatitzada de falsos usuaris que resultin ser programes que utilitzin aquesta wiki com a plataforma per enviar propaganda (i us asseguro que no fa gens de gràcia trobar-se que des del teu web s'han creat pàgines-brossa i enviat milers de missatges).
  • Us pot ser d'ajuda (per no estendre'm): Notes d'instal·lació i gestió del wiki.

--Jmarchn (discussió) 08:00, 9 set 2016 (CEST)


Gràcies per les teves observacions Jmarchn. Mirarem de tindre-ho en compte! Per cert, he blocat algunes pàgines principals per evitar que es torni a produir un desgavell

--Admin (discussió) 01:15, 10 set 2016 (CEST)

Veig que aquesta pàgina de Discussió, aquest matí de dissabte, ja ha estat objecte d'un atac d'spam, i que he revertit. Recorda, Admin, que cal actualitzar el wiki, per compatibilitat i seguretat.--Jmarchn (discussió) 19:56, 10 set 2016 (CEST)
Una possibilitat, a més que hi ha (i que seria el recomanable), és que només puguin modificar, les pàgines no blocades del wiki, aquells usuaris que s'hagin registrat i identificat, modificant el LocalSettings.php, tal com s'indica en el segon d'aquests exemples. --Jmarchn (discussió) 10:30, 11 set 2016 (CEST)