Llista de casos de catalanofòbia - Dècada No Informada

De Wiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Dècada No informada

N.I. N.I. Pintades amenaçants del GAV a la seu del bloc de Burjassot

N.I. N.I. Pintades feixistes de la penya Yomus del València CF

N.I. N.I. Empastifen els rètols del carrer Barcelona de València

N.I. N.I. Grups blavers es dediquen a posar enganxines sobre símbols que consideren catalanistes

N.I. N.I. Hostilitats i amenaces continues al pare i la família de Miquel Agulló, el jove mort per neonazis

N.I. N.I. Joves blavers participen en diversos intents de sabotatge d'actes per ells considerats catalanistes

N.I. N.I. Pintades als rètols del PSPV per utilitzar la designació ‘País Valencià’

N.I. N.I. Pancartes i càntics catalanòfobs als estadis de futbol del Llevant i del València

N.I. N.I. Pintada blavera a la llibreria Tirant Lo Blanc

N.I. N.I. Pintades blaveres contra la revista Saó

N.I. N.I. Pintades blaveres contra el català a la facultat de filologia de la UV

N.I. N.I. Pintades blaveres insultant Catalunya a valència

N.I. N.I. Atac blaver a la llibreria la màscara de València

N.I. N.I. El GAV realitza actes públics de crema de senyeres

N.I. N.I. El GAV realitza actes públics de destrucció de llibres catalans

N.I. N.I. El GAV realitza accions de tancament de protesta en seus oficials per la descatalanització del valencià normatiu

N.I. N.I. Justifiquen i banalitzen l'assassinat de Guillem Agulló a Valencia Freedom

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Viene siendo hora de acabar con eso, de decir que el fascismo catalán es tan fascista como el español (Franco) o el vasco (ETA)"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "España le ha ganado el partido al Estado español, invento franquista adoptado con ahínco pertinaz por los terroristas batasuneros y los suqueropujolianos catalanes de diversos pelajes, incluido por supuesto el sindicalista"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "los suqueropujolistas siempre hacen de puta y de ramoneta para achantar a España y al rey con sus banderitas estrelladas y sus segadores"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "No és cap drama que dues llengües s'assemblin molt. I sobretot, el català castellanitzat és l'únic català viu, i per tant l'únic que pot sobreviure"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Fascismo es impedir que los alumnos dispongan de exámenes en su lengua propia, el castellano, que es una de las dos oficiales de la región"

N.I. N.I. Ivan Tubau:"habéis ayudado a destruir para siempre a la izquierda de Cataluña al convertirla en felpudo de esa fanática bobada mafiosa llamada nacionalismo"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "la bajanada suquera del català com a llengua hegemònica té tant futur com el PSUC viu o mort: cap"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Solà va mostrar que, tot i ser un savi de la llengua, la fe s’imposava en ell sobre la raó: és un creient. Creu que hi ha un ens que es diu Catalunya i que aquest ens imaginari té una llengua pròpia que ha de ser salvada."

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Barcelona, sinécdoque de la Cataluña menos ferrusoliana, está empezando a emerger de la pesadilla suqueropujoliana. Lenta, laboriosamente, pero es que la inmersión en la ciénaga chiruquera encebollada fue muy, muy dura"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Tiene que ser Mingote quien, en ABC, dibuje a Pujol con la tijera a punto de cortar la lengua de un presunto catalán bilingüe mientras dice: «No comprendo tanto escándalo. ¡Sólo corto la mitad!»

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Por él y por otros que vinieron detrás me dieron los bilingüistas de Cataluña su primer premio Tolerancia, el de 1995: nunca me sentí tan orgulloso. "

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Tarde o temprano llegará el asco, el aburrimiento de esto del catalanismo. Pero la acción subliminal sobre el inconsciente de una generación ya será para entonces una devastación mucho más grave de lo que fue el franquismo"

N.I. N.I. Ivan Tubau: "Puritito fascismo, me dije cuando vi a una falange de rectores universitarios catalanes avanzar hacia la sala donde iba a ser juzgado por prevaricación uno de los suyos"

N.I. N.I. Entre 1976 i 2008 es publiquen almenys 149 Reials Decrets i altres normatives per garantir l'obligatorietat de l'etiquetatge de productes alimentaris i d'altres en castellà front a l'única llei que hi ha, per exemple, a Catalunya


<<< Llista de casos de catalanofòbia - Dècada de 2010

Tornar a les Llistes de casos de la B.D.C segons ordenació temporal i classificació tipològica