Categories de seguiment

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta pàgina llista les categories de seguiment que s'omplen automàticament pel programari MediaWiki. Es poden canviar els seus noms modificant els missatges del sistema corresponents en l'espai de noms MediaWiki.

Categoria de seguiment Nom del missatge Criteris d'inclusió de categoria
Pàgines indexadesindex-categoryLa pàgina conté un __INDEX__ (i és en un espai de noms on està permès) i per tant està indexat per robots quan normalment no ho seria.
Pàgines no indexadesnoindex-categoryLa pàgina conté una paraula màgica __NOINDEX__ (i és en un espai de noms on està permesa) i per tant no està indexada per robots.
Pàgines amb massa crides de parser functionexpensive-parserfunction-categoryMassa funcions d'analitzador costoses (com #ifexist) incloses en una pàgina. Vegeu Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Pàgines que contenen arguments de plantilla que s'han omèspost-expand-template-argument-categoryDesprés d'expandir un argument de plantilla (alguna cosa entre claus triples, com {{{Això}}}), la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize.
Pàgines on s'excedeix la mida d'inclusió de les plantillespost-expand-template-inclusion-categoryDesprés d'expandir totes les plantilles, la mida de la pàgina és més gran que $wgMaxArticleSize, per tant algunes plantilles no s'han expandit.
Categories oculteshidden-category-categoryAquesta és una categoria que conté __HIDDENCAT__, que impedeix que aparegui en la caixa d'enllaços de categoria a les pàgines, per defecte.
Pàgines amb enllaços a fitxer trencatsbroken-file-categoryCategoria afegida si la pàgina conté un enllaç de fitxer trencat (un enllaç per inserir un fitxer quan aquest fitxer no existeix).