Pàgines amb menys revisions

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Es mostren a continuació fins a 50 resultats de #1 a #50.

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. No deixen empadronar uns residents perquè el nom del carrer al contracte de lloguer està en valencià‏‎ (2 revisions)
 2. Un jove mallorquí és condemnat per parlar en català a la Guàrdia Civil‏‎ (2 revisions)
 3. Tres diputats d'ERC són multats per dur el CAT al cotxe oficial, obligats a parlar en castellà i denunciats per resistència a la autoritat‏‎ (2 revisions)
 4. Alfons XIII defensa que les mesures polítiques adoptades per Felip VI contra Catalunya ho foren per salvar Catalunya‏‎ (2 revisions)
 5. Llista de casos de catalanofòbia - Juny 2017‏‎ (2 revisions)
 6. Un membre de la Guàrdia Civil es baralla amb els organitzadors del Correllengua perquè li parlaven en català‏‎ (2 revisions)
 7. Ordre del governador civil de Barcelona d’obligar els teatres d’aquesta ciutat a fer la publicitat en castellà‏‎ (3 revisions)
 8. Un diputat al Congrés: "Guimerá hablaba que la nación catalana… estaba sujeta a las demás naciones españolas con cadenas… Podíamos afirmar que esas cadenas eran de oro… forjado con los sacrificios de las esquilmadas provincias castellanas"‏‎ (3 revisions)
 9. Atac a la seu del PCPV‏‎ (3 revisions)
 10. Esclata una bomba en un lavabo de la Plaça de Bous de València a l'Aplec del País Valencià‏‎ (3 revisions)
 11. Juan Creix: "Es una idiotez querer fomentar el catalán y la nación catalana; es como querer resucitar un muerto"‏‎ (3 revisions)
 12. Reglament de presons: els presos tan sols poden parlar en castellà‏‎ (3 revisions)
 13. Un fiscal d'un tribunal contenciós administratiu es nega a tramitar un expedient administratiu de la Diputació de Barcelona perquè està escrit en català‏‎ (3 revisions)
 14. Insults a Vicent Ventura, membre fundador del PSPV‏‎ (3 revisions)
 15. El comandant militar de Reus imposa una multa de 150 pessetes al rector de la parroquia de Sant Joan "por enseñar la Doctrina en dialecto catalán"‏‎ (3 revisions)
 16. L'ABC carrega contra la oficialitat del català en un article titulat "Nacionalismo catalán"‏‎ (3 revisions)
 17. El president d'una entitat fallera intimida als veïns per a que treguin les senyeres dels balcons‏‎ (3 revisions)
 18. Destrossen cotxes per portar enganixines del País Valencià o la quatibarrada durant la transició‏‎ (3 revisions)
 19. Noves pintades anticatalanistes contra la revista "Valencia Semanal"‏‎ (3 revisions)
 20. Un blaver, treballador de la Diputació de València, insulta al germà d'un diputat socialista per portar el penó de la conquesta a la solapa‏‎ (3 revisions)
 21. Dos joves mallorquins són traslladats a comissaria per parlar en català en una identificació de la Policia Nacional‏‎ (3 revisions)
 22. Atac a la seu del Sindicat Lliure de la Marina Mercant‏‎ (3 revisions)
 23. Al Registre Civil els noms només seran en castellà‏‎ (3 revisions)
 24. Senador Amós Salvador: "Lengua Catalana no tiene derecho de ser la lengua oficial de España… El Estado… ha de dar la enseñanza en todas partes y la ha de dar en todas partes en castellano"‏‎ (3 revisions)
 25. Membres del GAV assalten als qui eixien d'una missa en commemoració per la pèrdua dels Furs i agredeixen a diferents persones‏‎ (3 revisions)
 26. Reglament del registre de la propietat que obliga a portar una traducció al castellà dels documents en català per a la inscripció registral dels inmobles‏‎ (3 revisions)
 27. Un fotògraf de Valencia semanal obligat per membres de Fuerza Nueva a entregar un carret‏‎ (3 revisions)
 28. El Centre Excursionista de Catalunya és obligat a traduir el seu nom al castellà‏‎ (3 revisions)
 29. Prohibició governativa a Mallorca d'usar el català a les escoles i a la vida pública, sota la consigna «Si eres español, habla español»‏‎ (3 revisions)
 30. El comandant militar espanyol de Granollers dóna vuit dies de termini per substituir tots els rètols i anuncis del català al castellà‏‎ (3 revisions)
 31. Diversos atacs a la llibreria Concret de Gandia‏‎ (3 revisions)
 32. L'ABC justifica una Reial Ordre que obliga els inspectors d’ensenyament primari a controlar que a les escoles no es facin servir llibres de text en català‏‎ (3 revisions)
 33. El governador civil de Girona justifica la prohibició de rètols en català "siendo absolutamente necesario que el sentimiento nacional y españolista se manifieste públicamente sin vacilaciones de género alguno"‏‎ (3 revisions)
 34. Salvador de Madariaga considera que prohibir la llengua catalana no és cap mostra d’opressió‏‎ (3 revisions)
 35. El president de l'Audiència de Tarragona condemna a catorze anys de presó un home per no haver entès bé el jurat la pregunta que li havia formulat en castellà‏‎ (3 revisions)
 36. Grups blavers hostiguen al Consell del País Valencià a Morella‏‎ (3 revisions)
 37. Un periodista: "El catalán de las ciudades, que ha sido siempre bilingüe… se ha esforzado en convertir su habla vernácula en idioma cultural, empresa laudable siempre que no se desnaturalice con fines políticos bastardos"‏‎ (3 revisions)
 38. Ban de l'alcalde accidental d'Olot on prohibeix la presència del català en tots els àmbits‏‎ (3 revisions)
 39. El Heraldo de Aragón, referint-se a l'Estatut: "¡aquel fraudulento plebiscito sufragado con fondos oficiales para presentar la solemne mentira de la voluntad separatista del pueblo catalán!"‏‎ (3 revisions)
 40. Llancen una pedra gran a l'interior de la llibreria Tres i Quatre‏‎ (3 revisions)
 41. Article "El dialecto agresivo" a El Adelanto (Salamanca): "hablar catalán en el territorio que está dando a sus hombres los mejores para luchar contra la bestia rojo-separatista es el colmo de la desvergüenza"‏‎ (3 revisions)
 42. Nueva ley de educación primaria que només deixa ensenyar en castellà‏‎ (3 revisions)
 43. Dos joves són jutjats pels militars per haver assistit als Jocs Florals de 1901‏‎ (3 revisions)
 44. L'alcalde de València prohibeix la presència de quatribarrades a la fira del llibre‏‎ (3 revisions)
 45. La Correspondencia Militar: "Contra esos malos patriotas, vergüenza de España, no cabe tomar más que una medida: establecer aduanas en el Ebro"‏‎ (3 revisions)
 46. Senador Royo Villanova: "vosotros pedís que el notario sepa catalán… pero que los notarios se sometan a la vejación de un Tribunal catalanista para que los elimine, no porque no sepan catalán, sino porque no son catalanistas, ese es el peligro"‏‎ (3 revisions)
 47. "Os están envenenando. ¡Son lobos con la piel de cordero!". Escarni d'un comandant de la Guàrdia Civil a Mossèn Batlle en una trobada d'escoltes de Catalunya i del País Valencià‏‎ (3 revisions)
 48. El Conde de Romanones s'oposa a la oficialitat del català adduint que és el camí cap a la independència de Catalunya‏‎ (3 revisions)
 49. En un debat sobre el concert econòmic, Maura: "no hay mal más hondo, ni germen de peligro más tremendo, que un partido local como el partido catalanista"‏‎ (3 revisions)
 50. El comte de Romanones justifica que s'obligui als teatres de Barcelona a fer la publicitat en castellà per la seguretat dels assistents‏‎ (3 revisions)

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).