Pàgines amb menys revisions

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Es mostren a continuació fins a 50 resultats de #1 a #50.

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. No deixen empadronar uns residents perquè el nom del carrer al contracte de lloguer està en valencià‏‎ (2 revisions)
 2. Tres diputats d'ERC són multats per dur el CAT al cotxe oficial, obligats a parlar en castellà i denunciats per resistència a la autoritat‏‎ (2 revisions)
 3. Llista de casos de catalanofòbia - Juny 2017‏‎ (2 revisions)
 4. Un jove mallorquí és condemnat per parlar en català a la Guàrdia Civil‏‎ (2 revisions)
 5. Alfons XIII defensa que les mesures polítiques adoptades per Felip VI contra Catalunya ho foren per salvar Catalunya‏‎ (2 revisions)
 6. Un membre de la Guàrdia Civil es baralla amb els organitzadors del Correllengua perquè li parlaven en català‏‎ (2 revisions)
 7. Malfiança contra els catalans‏‎ (3 revisions)
 8. Un diputat al Congrés: "Guimerá hablaba que la nación catalana… estaba sujeta a las demás naciones españolas con cadenas… Podíamos afirmar que esas cadenas eran de oro… forjado con los sacrificios de las esquilmadas provincias castellanas"‏‎ (3 revisions)
 9. Eduardo Dato recriminà Cambó que no li sentien la veu «sino cuando apunta algún interés que puede favorecer a la región que tan dignamente representa»‏‎ (3 revisions)
 10. Atac a la seu del PCPV‏‎ (3 revisions)
 11. La Correspondencia Militar: "La energía positiva de Cataluña, poca, ... es obra del sacrificio de todos los españoles para sostener, sufragar mejor dicho, un proteccionismo sin ciencia ni conciencia…"‏‎ (3 revisions)
 12. El delegat d’Ordre Públic de Lleida prohibeix que es parli en català en públic‏‎ (3 revisions)
 13. Primo de Rivera justifica el Decret contra el català per haver-se donat un partidisme que hauria perseguit l'idioma espanyol a Catalunya‏‎ (3 revisions)
 14. Un fiscal d'un tribunal contenciós administratiu es nega a tramitar un expedient administratiu de la Diputació de Barcelona perquè està escrit en català‏‎ (3 revisions)
 15. El Diario de Burgos: "De Cataluña han salido en los últimos cincuenta años todas las rencillas, convertidas en odios más tarde; los venenos repartidos después entre todas las clases humildes de toda España"‏‎ (3 revisions)
 16. Pintades amenaçants del BCP contra la revista "Valencia Semanal"‏‎ (3 revisions)
 17. Un blaver, treballador de la Diputació de València, insulta al germà d'un diputat socialista per portar el penó de la conquesta a la solapa‏‎ (3 revisions)
 18. El Ministre d'instrucció Pública defensa al congrés que l'ensenyament sigui en castellà a totes les provincies d'Espanya "y con más motivo... en aquellas... en que se hable otro idioma o dialecto"‏‎ (3 revisions)
 19. Romanones defensa el seu decret contra el català al congrés argumentant que "en la escuela del Estado... no se puede enseñar más que en el idioma nacional"‏‎ (3 revisions)
 20. Al Registre Civil els noms només seran en castellà‏‎ (3 revisions)
 21. Pressions anticatalanistes aconsegueixen el cessament del director d'Aitana, la desconnexió regional de TVE al País Valencià‏‎ (3 revisions)
 22. El governador civil de Girona, sobre el jovent català: "la inmensa mayoría de la generación actual no sabe hablar el idioma patrio… una juventud envenenada por ideales absurdos, extraviada por sendas suicidas"‏‎ (3 revisions)
 23. Atac a la seu del Sindicat Lliure de la Marina Mercant‏‎ (3 revisions)
 24. Un fotògraf de Valencia semanal obligat per membres de Fuerza Nueva a entregar un carret‏‎ (3 revisions)
 25. El Diario de Mallorca publica la primera carta del suposat Pep Gonella sobre el model de llengua a Les Illes, encetant el 'gonellisme', corrent agressivament contraria al catalanisme‏‎ (3 revisions)
 26. Esclata una bomba al cinema Goya d’Alcoi on es projectava “La portentosa vida del Pare Vicent”‏‎ (3 revisions)
 27. Ban de l'alcalde accidental d'Olot on prohibeix la presència del català en tots els àmbits‏‎ (3 revisions)
 28. La RAE adreça una carta al govern de Romanones en què demana que es faci cumplir la llei a tots els professionals de l'ensenyament, "único medio de fomentar y unificar el provechoso cultivo de nuestro idioma castellano"‏‎ (3 revisions)
 29. Article "El dialecto agresivo" a El Adelanto (Salamanca): "hablar catalán en el territorio que está dando a sus hombres los mejores para luchar contra la bestia rojo-separatista es el colmo de la desvergüenza"‏‎ (3 revisions)
 30. Nou Reglament de Telègrafs pel qual es prohibeix el català‏‎ (3 revisions)
 31. Un periodista: "El catalán de las ciudades, que ha sido siempre bilingüe… se ha esforzado en convertir su habla vernácula en idioma cultural, empresa laudable siempre que no se desnaturalice con fines políticos bastardos"‏‎ (3 revisions)
 32. Insults a Albinyana a l'aeroport de Manises‏‎ (3 revisions)
 33. El governador civil de Girona amenaça els mestres de sustituir-los per mestres foranis sino ensenyen en castellà‏‎ (3 revisions)
 34. Empastifen amb creus gamades els carrers d'Alacant arran del judici contra l'assassí de Miquel Grau‏‎ (3 revisions)
 35. "Os están envenenando. ¡Son lobos con la piel de cordero!". Escarni d'un comandant de la Guàrdia Civil a Mossèn Batlle en una trobada d'escoltes de Catalunya i del País Valencià‏‎ (3 revisions)
 36. Panflet incitant al boicot als productes catalans‏‎ (3 revisions)
 37. La Correspondencia Militar justifica el cop d'estat de Primo de Rivera per tal de salvar la bandera d'Espanya y l'idioma espanyol a Catalunya‏‎ (3 revisions)
 38. Professor d'institut és condemnat en un judici ràpid per haver parlat en català a dos policies en una identificació‏‎ (3 revisions)
 39. El General Álvarez Arenas justifica la imposició del castellà perquè: "borrarà la tarea demoladora del supuesto “hecho diferencial”, hijo espúreo de torcida malicia, que vivió de coacciones y sólo desgracias acarreó"‏‎ (3 revisions)
 40. Esclata una bomba en un lavabo de la Plaça de Bous de València a l'Aplec del País Valencià‏‎ (3 revisions)
 41. Pintades del misteriós grup BCP‏‎ (3 revisions)
 42. Ban de l'alcalde de Mollet del Vallès on s'obliga a redactar en castellà tots els rètols escrits en català‏‎ (3 revisions)
 43. Juan Creix: "Es una idiotez querer fomentar el catalán y la nación catalana; es como querer resucitar un muerto"‏‎ (3 revisions)
 44. Un capità de l’exèrcit va etzibar a uns catalans a Burgos: «A ver cuándo dejan ustedes de ladrar y hablan en castellano. Estamos en España!»‏‎ (3 revisions)
 45. L'Institut d'Estudis Catalans es converteix en el Instituto de la Hispanidad de Barcelona‏‎ (3 revisions)
 46. Rovira i Virgili denuncia en un article el contrast entre el tractament odiós que rep el proteccionisme català i la permisivitat envers el de Castella, Andalusia o Aragó‏‎ (3 revisions)
 47. Insults a Vicent Ventura, membre fundador del PSPV‏‎ (3 revisions)
 48. Una treballadora del Mercadona insulta una professora per parlar-li en valencià‏‎ (3 revisions)
 49. El comandant militar de Reus imposa una multa de 150 pessetes al rector de la parroquia de Sant Joan "por enseñar la Doctrina en dialecto catalán"‏‎ (3 revisions)
 50. Manifestació multitudinària organitzada contra els excessos catalanistes‏‎ (3 revisions)

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).