Pàgines amb menys revisions

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Es mostren a continuació fins a 50 resultats de #1 a #50.

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Tres diputats d'ERC són multats per dur el CAT al cotxe oficial, obligats a parlar en castellà i denunciats per resistència a la autoritat‏‎ (2 revisions)
 2. Llista de casos de catalanofòbia - Juny 2017‏‎ (2 revisions)
 3. Un jove mallorquí és condemnat per parlar en català a la Guàrdia Civil‏‎ (2 revisions)
 4. Alfons XIII defensa que les mesures polítiques adoptades per Felip VI contra Catalunya ho foren per salvar Catalunya‏‎ (2 revisions)
 5. Un membre de la Guàrdia Civil es baralla amb els organitzadors del Correllengua perquè li parlaven en català‏‎ (2 revisions)
 6. No deixen empadronar uns residents perquè el nom del carrer al contracte de lloguer està en valencià‏‎ (2 revisions)
 7. El Diario de Mallorca publica la primera carta del suposat Pep Gonella sobre el model de llengua a Les Illes, encetant el 'gonellisme', corrent agressivament contraria al catalanisme‏‎ (3 revisions)
 8. Article "El dialecto agresivo" a El Adelanto (Salamanca): "hablar catalán en el territorio que está dando a sus hombres los mejores para luchar contra la bestia rojo-separatista es el colmo de la desvergüenza"‏‎ (3 revisions)
 9. Paquet bomba als lavabos d'una acadèmia‏‎ (3 revisions)
 10. La Direcció de Comunicacions de Madrid ordena a la Mancomunitat de Catalunya que siguin fetes en castellà les llistes d’abonats del servei de telèfons de què era titular‏‎ (3 revisions)
 11. Esclata una bomba al cinema Goya d’Alcoi on es projectava “La portentosa vida del Pare Vicent”‏‎ (3 revisions)
 12. Ban de l'alcalde accidental d'Olot on prohibeix la presència del català en tots els àmbits‏‎ (3 revisions)
 13. El governador civil de Girona amenaça els mestres de sustituir-los per mestres foranis sino ensenyen en castellà‏‎ (3 revisions)
 14. Royo Vilanova: "Pude comprobar entre los castellanos de Barcelona, es decir, entre los españoles no catalanes, la creencia arraigada de que el catalán se expresa siempre en su idioma sólo por molestarnos"‏‎ (3 revisions)
 15. Empastifen amb creus gamades els carrers d'Alacant arran del judici contra l'assassí de Miquel Grau‏‎ (3 revisions)
 16. Insults a Albinyana a l'aeroport de Manises‏‎ (3 revisions)
 17. Llancen ous a afiliats al Sindicat Unitari a Elx mentres enganxaven cartells‏‎ (3 revisions)
 18. Mariano Andrade: "no es posible que el Poder Central acceda a la oficialidad de la lengua catalana (…) Somos muchos… los españoles que nos uniríamos como un solo hombre para impedir este atentado flagrante a la unidad nacional"‏‎ (3 revisions)
 19. El General Álvarez Arenas justifica la imposició del castellà perquè: "borrarà la tarea demoladora del supuesto “hecho diferencial”, hijo espúreo de torcida malicia, que vivió de coacciones y sólo desgracias acarreó"‏‎ (3 revisions)
 20. "Os están envenenando. ¡Son lobos con la piel de cordero!". Escarni d'un comandant de la Guàrdia Civil a Mossèn Batlle en una trobada d'escoltes de Catalunya i del País Valencià‏‎ (3 revisions)
 21. Un informe del Congrés titulat "El problema de Cataluña" proposa que es creu una acadèmia oficial sobre la llengua, indegudament anomenada catalana‏‎ (3 revisions)
 22. Esclata una bomba en un lavabo de la Plaça de Bous de València a l'Aplec del País Valencià‏‎ (3 revisions)
 23. Ban de l'alcalde de Mollet del Vallès on s'obliga a redactar en castellà tots els rètols escrits en català‏‎ (3 revisions)
 24. Juan Creix: "Es una idiotez querer fomentar el catalán y la nación catalana; es como querer resucitar un muerto"‏‎ (3 revisions)
 25. Nova campanya de protestes dels llauradors castellans oposant-se a la creació d'un port franc o zona neutral a Barcelona‏‎ (3 revisions)
 26. Article a l'ABC: "autorizar que los catalanes, los vascos, los gallegos, pudiesen elevar sus dialectos regionales a la categoría de lengua oficial, sería producir en España una completa y absoluta separación moral y política"‏‎ (3 revisions)
 27. Un professor d'institut no pot posar una denúncia d'amenaça de mort d'un pare, en català, al quarter de la Guàrdia Civil a Llucmajor‏‎ (3 revisions)
 28. Insults a Vicent Ventura, membre fundador del PSPV‏‎ (3 revisions)
 29. El comandant militar de Reus imposa una multa de 150 pessetes al rector de la parroquia de Sant Joan "por enseñar la Doctrina en dialecto catalán"‏‎ (3 revisions)
 30. El president d'una entitat fallera intimida als veïns per a que treguin les senyeres dels balcons‏‎ (3 revisions)
 31. L'autoanomenat comando Vicent Ferrer envia anònim amenaçador a tots els membres del Consell preautonòmic Valencià que considera catalanistes‏‎ (3 revisions)
 32. Destrossen cotxes per portar enganixines del País Valencià o la quatibarrada durant la transició‏‎ (3 revisions)
 33. Dos joves mallorquins són traslladats a comissaria per parlar en català en una identificació de la Policia Nacional‏‎ (3 revisions)
 34. Reial Ordre ministerial que ratifica la política castellanitzadora del Decret de Romanones a l'ensenyament‏‎ (3 revisions)
 35. Cartells electorals del PSPV-PSOE són tacats amb expressions catalanòfobes‏‎ (3 revisions)
 36. La Guàrdia Civil dificulta la realització del Correllengua a Puigpunyent pel fet dels organizadors haver parlat en català‏‎ (3 revisions)
 37. Agresions feixistes a membres d'Al Tall a les falles de València‏‎ (3 revisions)
 38. Nova fornada de casos‏‎ (3 revisions)
 39. El governador civil de Girona justifica la prohibició de rètols en català "siendo absolutamente necesario que el sentimiento nacional y españolista se manifieste públicamente sin vacilaciones de género alguno"‏‎ (3 revisions)
 40. L'ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat acorda treure tots els indicadors dels carrers en català‏‎ (3 revisions)
 41. Un ciutadà no pot posar una denuncia per robatori a domicili en català a Palma‏‎ (3 revisions)
 42. Article a l'ABC: "cuanto al idioma, España es, de todas las naciones del mundo, la más liberal, la más tolerante… No habrá guerra civil. Si queréis rectificar, nuestros brazos están fraternalmente abiertos"‏‎ (3 revisions)
 43. El Centre Excursionista de Catalunya és obligat a traduir el seu nom al castellà‏‎ (3 revisions)
 44. La correspondencia miliar justifica que autoritats militars i judicials menysprein un rector de Manresa al proferir aquest un sermó en català‏‎ (3 revisions)
 45. Aldarulls blavers a l'inagurar-se la Plaça del País Valencià a Alfafar‏‎ (3 revisions)
 46. El comandant militar espanyol de Granollers dóna vuit dies de termini per substituir tots els rètols i anuncis del català al castellà‏‎ (3 revisions)
 47. Quatre ferits en incident estudiantil a la Universitat de Barcelona entre partidaris de la venda del diari nacionalista "Redreçament" i el diari falangista "Haz"‏‎ (3 revisions)
 48. Diversos atacs a la llibreria Concret de Gandia‏‎ (3 revisions)
 49. Dos joves són jutjats pels militars per haver assistit als Jocs Florals de 1901‏‎ (3 revisions)
 50. Ordre del comandant militar espanyol de Bellver de Cerdanya perquè desapareguin tots els rètols o anuncis "en llengua regional"‏‎ (3 revisions)

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).