Pàgines amb més categories

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Es mostren a continuació fins a 43 resultats de #1 a #43.

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Membres de l'Assemblea de Catalunya, torturats al negar-se a declarar en català davant la policia‏‎ (4 categories)
 2. Reial Decret que prohibeix l'ús del català a actes oficials i obliga a portar tots els llibres i registres oficials en castellà‏‎ (3 categories)
 3. Pintades anticatalanistes a la seu de l'associació de veïns de Burjassot‏‎ (3 categories)
 4. Uns excursionistes pateixen represàlies per deixar targetes amb estrofes dels segadors als cims catalans‏‎ (3 categories)
 5. Bomba a la llibreria Dona‏‎ (3 categories)
 6. Manifestació blavera amb amenaces contra l'adopció de la bandera del Consell i crema de banderes a la Fira del llibre de València‏‎ (3 categories)
 7. Jutjat i empresonat acusat de "peligro contra la autoridad del estado" al negar-se a declarar en castellà davant la policia‏‎ (3 categories)
 8. Detenen i executen al president de l'Audiència de Barcelona, el qual "hablaba en «rabassaire» con hostilidad y mal humor para llevar al ánimo de los que le escuchaban propagandas e ideas derrotistas"‏‎ (3 categories)
 9. Agressió amb pedres als principals polítics del País Valencià a Quarts de Poblet, on es celebrava un ple per a demanar l'autonomia valenciana‏‎ (3 categories)
 10. Ocupació paramilitar del centre de Picassent‏‎ (2 categories)
 11. Article de Ignacio Villalobos: "… lo que más despreciamos es el separatismo… con el separatista no puede haber perdón… nunca podrá ser un buen español"‏‎ (2 categories)
 12. Ultres boicotegen un cicle de conferències sobre Blasco Ibáñez en què participaven Sanchis Guarner, Cucó i Pérez Muntaner‏‎ (2 categories)
 13. Uns falangistes fan destrosses i disparen un tret a la seu de la Unió Excursionista de Catalunya, considerada separatista, i el seu president és destituït‏‎ (2 categories)
 14. Ledesma Ramos: "nada nos impedirá que sigamos la campaña contra los enemigos de la Patria que se esconden en esa Generalitat vergonzosa, mediocre y melenuda"‏‎ (2 categories)
 15. Militants d'ERC són violades durant l'arrest i tortures a les comissaries franquistes‏‎ (2 categories)
 16. Militars espanyols assalten i destrossen diversos mitjans de comunicació catalanistes‏‎ (2 categories)
 17. Amenaces telefòniques contra un professor per haver afirmat a TVE que Ausiàs March escrivia en català‏‎ (2 categories)
 18. Concentració amenaçadora davant la casa de Joan Fuster‏‎ (2 categories)
 19. Se segresta la revista Aplec‏‎ (2 categories)
 20. Blasco Ibáñez escriu l'article "La lepra catalanista", amb insults contra la burguesia de Barcelona i el Principat‏‎ (2 categories)
 21. Benito Mariano Andrade: "los catalanes no son hermanos nuestros; son hijos de otra madre. Por eso, con esos catalanistas son lícitas todas las represalias hasta la de rechazar sus viajantes de comercio, como ya se ha hecho en alguna ciudad castellana"‏‎ (2 categories)
 22. Circular del Governador Civil de Lleida als mestres de la província, ordenant "que en lo sucesivo se abstengan de usar para la enseñanza idioma alguno que no sea el castellano"‏‎ (2 categories)
 23. El general en cap de l'exercit del nord ha d'ordenar que s'aturin les escenes de violència contra "todo el que habla en el idioma catalán" al bàndol franquista‏‎ (2 categories)
 24. Atac a la residència de Sanchis Guarner i a la seu regional de TVE al País Valencià amb pintades vexatòries‏‎ (2 categories)
 25. Feixistes armats es presenten a la 2ª conferència local del PCPV a Alacant‏‎ (2 categories)
 26. Segona gran mobilització blavera contra el Consell Autonòmic‏‎ (2 categories)
 27. Agressió al sacerdot Pere Riutort, acusat de catalanitzat‏‎ (2 categories)
 28. Insults i intents d'agressió als parlamentaris a la processó de la senyera municipal‏‎ (2 categories)
 29. Reial Decret que criminalitza a qui es resisteixi passivament a utilitzar el castellà i pena de "arresto mayor a prisión correccional" per qui usi un idioma distint del "español"‏‎ (2 categories)
 30. El ministre de Governació equipara el desig de parlar una llengua particular en cada regió - en referència al català - com "aspiz venenoso" que pretenia destruir el castellà‏‎ (2 categories)
 31. Circular del Governador Civil amenaçant amb la destitució a tot el funcionariat de la provincia de Barcelona que en acte de servei s'expressin en idioma que no sigui l'oficial de l'Estat‏‎ (2 categories)
 32. Agresions contra l'alcalde i polítics locals el Primer de maig a Catarroja i un vidre trencat a l'establiment d'un conselller socialista‏‎ (2 categories)
 33. Folch i Torres i dos redactors més del setmanari La Tralla són detinguts i processats per la publicació d'un número sobre la independència de Cuba‏‎ (2 categories)
 34. Dura repressió franquista contra La Marxa per la llibertat a Catalunya‏‎ (2 categories)
 35. Article a "La libertad" en què es titlla de "primates" als catalanistes‏‎ (2 categories)
 36. Puig i Cadafalch, president de la Mancomunitat, rep amenaces anònimes catalanòfobes‏‎ (2 categories)
 37. El governador civil de Girona es queixa al batlle de la ciutat de que els vigilants nocturns cantin la hora en català i li ordena que s'imposi l'ús de l'idioma nacional a tot el consistori‏‎ (2 categories)
 38. Autoritats franquistes clausuren i confisquen les propietats de l'Associació Protectora de l'Ensenyança Catalana‏‎ (2 categories)
 39. Agressions a València durant la setmana fallera contra una persona amb senyera quatribarrada‏‎ (2 categories)
 40. La dictadura de Primo de Rivera obliga a les diputacions i ajuntaments catalans a parlar i escriure en castellà‏‎ (2 categories)
 41. Atemptat lerrouxista contra dos candidats de Solidaritat Catalana‏‎ (2 categories)
 42. Empastifen amb insults la façana de la Llibreria Tres i Quatre‏‎ (2 categories)
 43. Grups blavers intenten assaltar el Palau de la Generalitat Valenciana‏‎ (2 categories)

Vés a (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).